Bli medlem

Användarinformation (Läs först!)

Här kan vi ge förslag och få tips på sätt att förbättra säkehet, lås etc.

-=OBS! I denna kategori kan även gäster göra inlägg, dock måste dessa godkännas av administratör=-
Användarvisningsbild
Inlägg: 474
Blev medlem: fre jan 27, 2012 2:16 pm
Ort: Stockholm
Kön: Man

Användarinformation (Läs först!)

Inläggav Expendable » mån jan 30, 2012 1:18 pm

Alla är välkomna till dyrken och vår tro är att information ska vara fri och alla har rätt att dela med sig av information, kunskaper, erfarenheter och göra sin röst hörd, vi måste alla hålla oss till vissa förhållningsregler för att hålla detta forum trevligt.

Vi har förståelse för att vissa har starka åsikter och tankar om vissa ämnen men ber våra medlemmar hålla sitt språk vårdat. Detta forums syfte är att sammanföra människor med liknande intressen så de kan utbyta erfarenheter men även möjligheten att finna ett nytt intresse.

Du som gäst är välkommen att titta igenom en liten del av vårt forum men för att få tillgång till hela forumet och göra egna inlägg så behöver du vara medlem, när du registrerar dig här så kommer din förfrågan skickas till våra administratörer som godkänner eller avslår din ansökan, de kommer att kolla upp det IP-nummer du registrerat dig från och även din e-post detta för att minska antalet spammare och oseriösa människor. E-post och IP-nummer används endast för att avgöra tillförlitlighet, om IP-nummer eller e-post är registrerat som spam kommer du att kontaktas EN gång angående detta. Vid ej svar tas din registrering bort.
Om du blir godkänd kommer ett välkomstmail skickas till dig brukar ta 1-3 dagar (Håll även utkik i skräpposten då det kan hamna där beroende på vilken leverantör ni använder).

Att dyrka lås som hobby är spännande om man är intresserad av problemlösning, pussel, knep & knåp. Det kan ses som att lösa ett mekaniskt pussel och inget lås är det andra likt så variation i svårighetsgrad och typ är nästintill oändligt. Det enda sättet att ta reda på om man har ett intresse för detta är att prova på och det krävs inte mycket, om du är nyfiken så är det bara prova på. Det finns bra information under "manualer etc".

Våra moderatorer finns för att hjälpa till att hålla detta forum rent och fint och och kan ibland behöva flytta ämnen för att bibehålla en bra struktur så alla hittar det man söker, du som medlem måste också hjälpa till med detta så om du är osäker på vart du ska skriva fråga en av våra moderatorer. Om du saknar någon kategori kontakta admins så hjälper vi dig.

Ta en stund och läs igenom våra regler så du vet vad som gäller för detta forum. Har du några frågor som inte tas upp i denna tråd eller om du i egenskap av polis, företag eller media söker information så är du välkommen att kontakta administratörerna för dyrken på mail: info@dyrken.eu.

Mycket nöje önskar vi som driver dyrken!

Återgå till Skydd

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster